Ambrosía Catering Barcelona
Catering Barcelona

Gastronomia

Sorprenents aperitius i plats de creació pròpia, a l'altura dels paladars més exigents.

qualitatexquisidasorprenent

La nostra essència la configuren els nostres sabors i la inoblidable experiència culinària que ofereixen a través de receptes exquisites. Sobre la base de la saborosa i saludable cuina mediterrània, innovem i millorem, incorporant pinzellades de la reconeguda gastronomia italiana, i altres detalls del millor menjar internacional.

Sempre amb productes de la màxima qualitat, frescs i preferiblement, de temporada, potenciem la naturalitat del seu sabor, respectant la seva denominació d'origen, sense renunciar a la presentació més atractiva i temptadora. Tradició i creativitat s'alien per elaborar una proposta gastronòmica única i original, a partir de plats de creació pròpia, exquisitament elaborats.

Celler

Una àmplia i exigent selecció de vins nacionals i internacionals, per oferir les millors opcions d'acompanyament a cada plat.

selecciócaràcterbouque

Però si els teus desitjos van més enllà i vols un vi concret que no es troba en la selecció, podem garantir que el nostre sommelier farà tot el possible per localitzar-ho i aconseguir-ho.

Des dels vins més reconeguts i buscats, fins als més nous i personals, les nostres aliances amb grans i petits cellers de tot el món ens garanteixen un ampli assortiment de tot tipus de brous, i la satisfacció dels nostres clients.

Utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari.
Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.
Sí, accepto