Ambrosía Catering Barcelona
Catering Barcelona

Som diferents

Ambrosía Concept Catering neix des de la passió gastronòmica, sota un intens desig de delectar el paladar.

Tenim una forma diferent de concebre i preparar un esdeveniment. Busquem l'excel·lència del producte de temporada, el procés d'elaboració idoni i l'organització perfecta. Acaronem els detalls i pensem constantment a satisfer el gust dels nostres comensals.

En Ambrosía Concept Catering anhelem buscar, en cada ocasió, la diferència, amb estil, elegància i frescor. Per a nosaltres no existeix un esdeveniment igual a un altre, els teus desitjos, les teves il·lusions, les teves idees, són l'ingredient principal a partir del com nosaltres et garantim la millor recepta d'èxit, per a qualsevol tipus d'esdeveniment.

Per què AMBROSÍA ?

Perquè com relata la mitologia grega, ambrosía era la substància que es considerava aliment pels déus... i aquest és exactament el nivell que persegueix la nostra gastronomia.

Qui som Ambrosía?

experiènciaavantguardasaber fer

Un equip apassionat per l'exquisit i compromès amb els paladars més exigents. Ens encanta el que fem, ens entusiasma tenir l'oportunitat d'oferir-ho i compartir-ho, per això posem ànima, cor i cap en totes i cadascuna de les nostres creacions.

Som un equip jove i dinàmic, format per professionals amb arrels italiana i una àmplia experiència internacional en el sector de la restauració, el turisme, els creuers de luxe i l'organització d'esdeveniments.

Flavia Ferrucci | Ambrosía Catering Barcelona Matteo Frigoli | Ambrosía Catering Barcelona Marco Frigoli | Ambrosía Catering Barcelona

El nostre xef

creativitatdedicacióexperiència

El nostre Xef, Matteo Frigoli, és un gran artista culinari, format a la reconeguda escola I.P.S.S.A.R I. Maggia de Stresa (Itàlia). La cuina es va convertir en la seva vida des de molt jove, avui amb mes de 10 anys d'experiència, ha estat responsable de diversos restaurants a EUA, Itàlia i Barcelona. Entre ells alguns tan coneguts com el Relais & Chateau "La Vecchia Lugana" en el Llac de Garda, el restaurant A.C. Milan Club en Milanello o el restaurant "Xemei" a Barcelona.

Plats innovadors i sorprenents, saborosos i de presentació exquisita, defineixen la capacitat creativa de Matteo. En tots i cadascun d'ells demostra la seva passió per la gastronomia de qualitat en tots els sentits.

Utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari.
Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.
Sí, accepto